srijeda, 1. rujna 2021.

Vidi ih šta su lipe! | 12 fotografija Trogira iz 1989.

 

Priča se da eksponati u Muzeju grada Trogira ne smiju van, a jako žele vidit svita i biti viđeni, pa su smislili način kako da im upravo vi ostvarite želju - pogledajte njihov video apel OVDJE i ispunite im ne samo želju, nego i dan, i (radno) vrijeme i prostor! 

Priča se i da pratitelji Trogir Time Travela imaju stalnu jaku želju vidjeti nove stare fotografije Trogira. Želja pratitelja, naše je zadovoljstvo koje ispunjavamo na različite načine - blog postovima poput ovog, facebook objavama, instagram posterima, storyjima i reelsima. Sadržaj za objave pronalazimo istraživanjem kako offline tako i online izvora, a danas je vrijeme za jedan od  potonjih...

Svima omiljene - do sada možda neviđene, ili rijetko viđene fotografije Trogira pronašli smo na Wikimediji. Ove je fotografije snimljene u kolovozu 1989. godine na ovu platformu postavio korisnik pod imenom Ziegler175. Donosimo ih u nastavku:

 


 












Nadamo se da smo vam i ovom prilikom ispunili želju i da ste uživali u ovom putovanju kroz vrijeme sa zaustavljanjem u 1989. godini! Jeste li imali priliku ranije vidjeti ove fotografije? Koja vam je najzanimljivija? Javite nam na Facebooku! Doviđenja!

 

Nema komentara:

Objavi komentar