Trogir Time Travel

Unutar kartice „Trogir Time Travel“ putovat ćemo kroz vrijeme - na temelju znanstvenih članaka, starih fotografija, karti, dokumenata i drugih povijesnih izvora stvorili smo vizualne sadržaje koji nas vode na putovanje kroz vrijeme.


____________________Svaki kamen od kojeg je sazidano današnje popularno mjesto sastanaka (Vidimo se u 7 na vrata o´ grada) – sjeverna gradska vrata u Trogiru može nam ispričati svoju priču, a kada se okupi cijeli niz priča, nastane zbirka – ova je s Vrata o´ grada... :)Povećajte prikaz "klikom" na njega.


____________________


Prvi na putovanje kroz vrijeme kreće - Mali most. Most koji nije oduvijek mali, ni kameni... niti je na istom mjestu na kojem se nalazi danas... Ovo je njegov slikovni putopis kroz vrijeme:2 komentara:

  1. štorija o vratima o grada ...... možda ne bi bilo loše da je koja ric napomenuta o tome odakle je postolje kipa i šta je na natpisu koji je naopako...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao što smo u uvodnom postu napisali... planirano je da svaka cjelina u konačnici bude objavljena u obliku e-časopisa (sličnog ranijem projektu Muzeja grada Trogira – Jesenski škafetini Muzeja grada Trogira)... Dakle, kada dođe do objave e-časopisa - tada će biti opširnije obrađene teme, pri čemu se misli na opširniji tekstualni sadržaj. Ove sažete "infografike", možete primjetiti i sami, ne "trpe" opšir(nij)i tekstualni sadržaj.

      Izbriši