četvrtak, 11. veljače 2016.

"Kamera! (atr)Akcija!" - filmski vodič kroz Trogir | dio 5.


Jedna od najvećih zvijezda francuskog filma pedesetih jedno je vrijeme boravio u Trogiru radi snimanja pustolovno-trivijalnog filma čiji je redatelj preminuo prije mjesec dana u dobi od 102. godine. O kojem se filmu radi, tko mu je redatelj, tko je velika filmska zvijezda, a koje scene iz filma su snimljene u Trogiru saznajte u 5. po redu e-knjižici "Kamera! (atr)Akcija!" - filmski vodič kroz Trogir.





Cijelu e-knjižicu prolistajte na: http://issuu.com/muzejgradatrogira/docs/goubbiah





Ovo je peta u nizu e-knjižica "Kamera! (atr)Akcija!" - filmski vodič kroz Trogir koja se objavljuje u okviru projekta Muzeja grada Trogira Trogir Time Travel. Niz e-knjižica će po završetku projekta biti spojen u jedan cjeloviti filmski vodič kroz Trogir. 

***


Autorica projekta je Maja Maljković, mag. comm., suradnica za odnose s javnošću Muzeja grada Trogira. Svi koji svojim znanjem, dokumentima, sjećanjima... žele pridonijeti u izradi neke od sljedećih e-knjižica, kao i cjelovitog filmskog vodiča, dobrodošli su te se mogu priključiti kontaktom s autoricom preko e-mail adrese maja.maljkovic@gmail.com, broja telefona 021 881 406 (5) ili preko društvenih mreža.
 



Nema komentara:

Objavi komentar