četvrtak, 24. prosinca 2015.

"Kamera! (atr)Akcija!" - filmski vodič kroz Trogir | dio 4.


Jeste li znali da je jedan od dobitnika nagrade Zlatni globus (u kategoriji film s neengleskog govornog područja) sniman u Trogiru? Taj je film u istoj toj kategoriji bio nominiran i za Oscara! O kojem se filmu u režiji Giuseppea De Santisa radi te kako je izgledao Obrov, kako Radovanov trg, a kako klaustar samostana sv. Dominika... za vrijeme snimanja 1958. godine - pogledajte djelomično u nastavku, a u cijelosti na: http://issuu.com/muzejgradatrogira/docs/film_4
Više vas očekuje na već spomenutoj adresi http://issuu.com/muzejgradatrogira/docs/film_4Ovo je četvrta u nizu e-knjižica "Kamera! (atr)Akcija!" - filmski vodič kroz Trogir koja se objavljuje u okviru projekta Muzeja grada Trogira Trogir Time Travel. Niz e-knjižica u konačnici će - po završetku projekta - biti spojen u jedan cjeloviti filmski vodič kroz Trogir.

Autorica projekta je Maja Maljković, mag. comm., suradnica za odnose s javnošću Muzeja grada Trogira. Svi koji svojim znanjem, dokumentima, sjećanjima... žele pridonijeti u izradi neke od sljedećih e-knjižica, kao i cjelovitog filmskog vodiča, dobrodošli su te se mogu priključiti kontaktom s autoricom preko e-mail adrese maja.maljkovic@gmail.com, broja telefona 021 881 406 (5) ili preko društvenih mreža.

Nema komentara:

Objavi komentar