ponedjeljak, 5. veljače 2024.

Trogirske 90-e | Iz albuma "Croatia 1995"

 

Među fotografijama u albumu "Croatia, 1995" na flickru kojeg je objavio korisnik Rudsambass nalazi se i sedam fotografija trogirskih motiva nastalih u ljeto 1995. godine. Ovjekovječeni su tako dvorište male palače Ćipiko, pročelje palače Ćipiko, južno pročelje katedrale sv. Lovre, dio Radovanovog portala, gradska loža, dio tvrđave Kamerlengo te kula sv. Marka. 

Ova je sedmorka sjajan  uvod u trogirske 90-e - ovo je desetljeće, naime, pobijedilo u prvoj "borbi desetljeća" - anketi na našoj facebook stranici Trogir Time Travel! Zahvaljujući većem broju glasova (kako se to zgodno kaže - jer ste vi to tražili! 😀) - tijekom veljače putujemo u posljednje desetljeće 20. stoljeća! Pa zaustavimo se odmah - in medias res - odnoso u samu sredinu 90-ih - 1995.!










Ovo je bila prva objava iz serije trogirskih 90-ih, a među ostalim sadržajem koji pripremamo u veljači, posljednjeg će desetljeća 20. stoljeća biti još - i u slici i u riječi... Zato ostanite s nama na trogirtimetravel.blogspot.com, facebook stranici Trogir Time Travel i na instagramu - @trogirmuseum.

 

 


Nema komentara:

Objavi komentar