četvrtak, 30. svibnja 2019.

20 starih fotografija Trogira iz arhive Osnovne škole Petra Berislavića | dio 1.Dragi gledatelju i skrolatelju, pripremi se, jer slijedi ti melem za oči!
Kreneš li, dakle, skrolati prema dolje, stani pred svakom od ovih fantastičnih fotografija, usidri svoj pogled na njima (kao što bi svaki onaj koji je krenuo put juga lijepog trebao poslušati Nazora i stati pred Trogirom, usidriti lađu pod zidinom grada!), detaljno ih promotri... Možda nećeš vidjeti je li ribarima na rivi bio dobar ulov, ali složit ćeš se da je nekadašnjim učenicima Osnovne škole Petra Berislavića (Milana Bilića) ulov objektivom bio i više nego dobar!

Izazivamo te da podijeliš koja ti je najdraža, ako uopće možeš izdvojiti koju!
Izazivamo te i da razgledaš izložbu fotografija i likovnih radova učenika Osnovne škole Petra Berislavića koju su u okviru proslave 110 godina škole postavili u atriju Muzeja grada Trogira i koja je otvorena još danas i sutra. Zašto? Zato jer je ovo samo mali dio onoga što se nalazi za izložbi...


Zahvaljujemo g. Branku Lisičiću i Osnovnoj školi Petra Berislavića što su podijelili ove fotografije s nama i dozvolili nam da presnimke podijelimo na Trogir Time Travelu.


Uskoro objavljujemo i drugi dio, 
jednako atraktivan i zanimljiv!
Nadamo se da ste odmah poželjeli podijeliti ovu 
ljepotu s prijateljima na društvenim mrežama:

Nema komentara:

Objavi komentar